بازرگانی ایلیا
خانه / کنسرو مرغ / بازار فروش کنسرو مرغ بارانک

بازار فروش کنسرو مرغ بارانک

بازار فروش کنسرو مرغ بارانک چقدراست؟چگونه صورت میگیرد؟کیفیت کنسرو مرغ بارانک بسیار بالا و فروش عالی داردومتقاضیان زیادی دارد.
کنسرو مرغ بارانک بسیار طرفدار دارد وفروش بالایی دارد.

بازارفروش کنسرو مرغ بارانک

چاشنی‌های مورد استفاده برای طعم دار کردن مرغ پیش از طبخ:
طعم دار کردن مرغ با سبزیجات و ادویه
طبخ مرغ همراه با گیاهان و سبزیجات تازه بسیار رایج است زیرا نتیجه‌ی کار یک طعم خوب و منحصر به فرد است. به این منظور گیاهان و ادویه‌جاتی مثل آویشن، مریم گلی، رزماری، فلفل سیاه، فلفل قرمز و حبه‌های سیر استفاده می‌کنند. به طوری که این مواد غذایی را با یکدیگر مخلوط کرده و سینه‌های تکه شده‌ی مرغ را همراه با مقداری نمک در ظرفی می‌خوابانیم. اگر چاشنی‌ای که برای طبخ خوراک مرغ درست کرده‌اید اضافه است می‌توانید باقیمانده را در یخچال نگهداری کنید و از این طریق در وقت آشپزی خود صرفه جویی کنید.

بازارفروش کنسرو مرغ بارانک

استفاده از محلول عسل، لیمو و مریم گلی
این ترکیب فوق‌العاده طعم منحصر به فردی به خوراک مرغ شما خواهد داد. در ظرفی نسبتا بزرگ مخلوطی از عسل، نمک، آب، حبه سیر، مریم گلی و روغن زیتون درست کنید و تکه‌های سینه‌ی مرغ را در این ظرف بخوابانید. در این مدت بهتر است که ظرف مورد نظر را در یخچال نگهداری کنید. برای سینه‌های مرغ بدون پوست دو ساعت باقی ماندن در این محلول کفایت می‌کند ولی اگر برای طعم دار کردن قطعه‌های استخوانی مرغ و یا یک مرغ کامل از این محلول استفاده می‌کنید، بهتر است اجازه دهید پیش از طبخ، حداقل چهار ساعت در محلول باقی بمانند.

استفاده از محلول نمک و شکر
با توجه به مقدار مرغی که می‌خواهید برای خوراک مرغ طبخ کنید محلولی از ترکیب نمک، شکر و آب درست کنید و تکه‌های سینه‌ی مرغ را در این محلول به مدت دو ساعت بخوابانید. البته توجه داشته باشید که پیش از طبخ، مرغ را آبکشی نمایید.

استفاده از دوغ
برای لطیف شدن گوشت مرغ می‌توانید آن را در محلولی از دوغ، نمک و فلفل سیاه بخوابانید و ظرف مورد نظر را به مدت چهار ساعت در یخچال قرار دهید و به مرغ زمان بدهید تا این محلول را به خود جذب کند. هنگام پختن این خوراک مرغ نیز می‌توانید از چند حبه سیر، لیمو ترش و مقدار کافی شوید برای طعم لذیذتر خوراک خود استفاده کنید.

استفاده از سس سویا
برای رطوبت و طعم دار شدن سینه‌های مرغ تکه شده می‌توانید از ترکیب منحصر به فرد سس سویا، روغن زیتون، آب، نمک و شکر استفاه کنید. این محلول را تا زمانی که نمک و شکر حل شوند هم بزنید. پس از قرار دادن قطعه‌های سینه‌ی مرغ در ظرف این محلول، ظرف مورد نظر را به مدت دو الی چهار ساعت در یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید که پیش از پخت مرغ را آبکشی نمایید تا نمک و شکر اضافه در آن باقی نماند.

منبع : https://kamchin.com

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مشاور فروش عاطفه کریمی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09127804922
شماره تلفن ثابت:02833789390
آدرس کانال: aradiliya@
آدرس سایت: www.cannedbean.ir
پست الکترونیکی:faezekarimi@yahoo.com
بازرگانی ایلیا